Zvezde i tračevi

OBRT U ISTRAZI SMRTI LEANDRA DE NIRA (19), UNUKA SLAVNOG GLUMCA: U istragu se uključio i FBI - uhapšena ŽENA!

Autor Dragana Tomašević

Leandro de Niro, unuk Roberta de Nira, pronađen je mrtav u stanu. Oko njegovog tela su pronađeni narkotici za koje je daljom istragom utvrđeno da su bili "pomešani s fentanilom"

Izvor: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Pre nekoliko nedelja, unuk slavnog Roberta de NiraLeandro de Niro Rodrigez, pronađen je mrtav u stanu vrednom milion dolara. Njegova majka se emotivnom objavom oprostila od sina koji je bio na pragu glumačke karijere, nakon čega su objavljeni i toksikološki rezultati.

Leandro se predozirao, pored njegovog tela su pronađeni narkotici, što je njegova majka Drena i potvrdila medijima. Sada je američki TMZ preneo da je policija privela ženu koja se smatra "odgovornom za Leandrovo predoziranje", kao i da se u istragu uključio FBI jer je otkriveno da su tablete koje je popio, bile pomešane sa fentailom.

Dreana De Niro je otkrila da je u pitanju predoziranje ovim jakim narkotičkim analgetikom uzrok smrti njenog sina, a policija smatra da je žena koju su priveli prodala Leandru drogu koja je bila "začinjena" fentanilom bez njegovog znanja.

Izvor: Instagram/drenadeniro

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!