Zvezde i tračevi

RASKINUO S NJOM JER SE UGOJILA 15 KILA? Pevačica albanskog porekla objavila poruku - evo šta je napisao BIVŠI!

Autor Dragana Tomašević

Pevačica Bleta Redža, poznatija kao Bebe Reksa, navodno prekinula vezu sa Kejanom Sefjarijem zbog kilaže?

Izvor: Profimedia

Pevačica albanskog porekla Bebe Reksa, prošlog meseca se našla u centru pažnje medija, kada ju je jedan fan pogodio telefonom u glavu usred koncerta. Sada je u centru pažnje zbog poruke koja se šeruje na društvenim mrežama, u kojoj njen dečko piše o njenom višku kilograma.

Na Tviteru je osvanula poruka objavljena prvobitno na njenom Instagram storiju, koju je napisao njen bivši dečko, snimatelj Kejan Safjari, u kojoj stoji: "Nikada nisam rekao da nisi lepa i da te ne volim. Ali sam uvek bio iskren prema tebi i rekao sam da ti se lice promenilo. Stalo mi je, je l trebalo da te lažem? Očigledno je da si nabacila kilograme, ugojila si se 15 kilograma i lice ti se promenilo. Treba da se pravim da se to nije desilo i da je ok? Ja se ugojim 3 kile i ti me nazivaš bucko, to ne znači da me ne voliš. Ako tražiš razlog da raskineš, onda ovo ima smisla", napisao je dečko.

U istoj poruci joj je dečko rekao da je podržava i voli, ali da bi, ako se suočava sa nekim problemima poput anksioznosti, nezadovoljstva... trebalo da se posveti sebi, "a on će biti tu" ako tako bude želela.

 Pogledajte incident s njenog koncerta:

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!