Zvezde i tračevi

POLOMLJENIH GRUDI IDEM NA NASTUP, NISAM CAVA! Srpski reper sa 140 sleteo u jarak, šokirao: Ako mi bude loše, KOLABIRAĆU

Autor Anja Konstantinović

Srpski reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica šokirao je izjavnom nakon saobraćajne nesreće koju je nedavno doživeo.

Izvor: YouTube/ AmiG Show /printscreen

ReperDragomir Despić prvo je sve zabrinuo kada je objavio snimak na kom se vidi smrskani automobil u jarku i čuje kako molio za pomoć, jer nisu mogli da odrede tačnu lokaciju na kojoj se nalaze i baterije telefona su im bile skoro prazne. Desingerica je u momentu sletanja s puta u kolima bio sa devojkom, a kasnije se oglasio i otkrio kako je došlo do nesreće.

"Nenaspavan sam vozio, sa 140 sam ispravio krivinu u kanal. Sreća bio sam vezan, ja se inače ne vezujem, samo što sam bio vezan smo preživeli, da nisam bukvalno ono...", rekao je za Hype, a zatim otkrio da li je istina da ima najskuplji vozni park.

Nakon nesreće on je nastavio da nastupa, a sada je na svom TikTok nalogu objavio snimak na kom je otkrio da je ipak povređen i da su mu ustanovili prelom grudne kosti - "Juče su ustanovili na skeneru da mi je pukla grudna kost celom dužinom jer sam bio tvrdoglav. Posle saobraćajne nesreće, koja je bila pre pet dana, nisam išao na preglede, nastupao sam tako pun gas. Mislio sam da je sve okej, ali sam ugrozio sebi zdravlje", rekao je Desingerica i dodao da ga to neće sprečiti da nastupa iako bi trebalo da odmara:

"Trebalo bi da otkažem sve nastupe, da ležim, ali Desinger nije cava. Samoinicijativno ću doći na nastup, samo ću morati malo da smanjim gas, što je veoma teško, ali pokušaćemo nešto. Biće sve okej. Idem polomljenih grudi na nastupe, pa ako mi bude mnogo loše, ne znam, kolabiraću", ispričao je u svom obraćanju srpski reper koji je poznat po svojim kontroverznim nastupima koji izaziva buru u javnoti.

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!