Zvezde i tračevi

ZAKLELI SE NA VEČNU LJUBAV I PRED BOGOM! Ša u odelu, a mlada blista u venčanici punoj KRISTALA - Veselje ispod ŠATRE!

Autor Anja Konstantinović

Reper Nenad Aleksić Ša i njegova izabranica Vanja obavili su crkveno venčanje.

Izvor: Instagram/nenadaleksicsha

Bivši učesnik Zadruge i reperNenad Aleksić Ša koji se od supruge Ivane razveo nakon što ju je prevario u jednoj sezoni Zadruge gde se zaljubio u Taru Simov, svoju sreću pronašao je pored tiktokerke Vanje. Par je pre nekoliko meseci napravio opštinsko venčanje, a danas su napravili veliku svadbu kojoj su prisustvovale njihove porodice, prijatelji i kolege.

Ša i njegova izabranica su zablistali na crkvenom venčanju, gde su izgovorili sudbonosno "da". Svi su odmah primetili mladinu venčanicu u kojoj je izgledala nestvarno lepo. Jovana Tomić Matora, koja je nedavno napravila nezaboravno venčanje u vili u Crnoj Gori s izabranicom Anitom Stanojlović, na svom Instagramu podelila je atmosferu sa svadbe, a veseli mladenci ne prestaju da igraju i pevaju pod šatorom.

Reper je podelio fotografiju sa svojom izabranicom, a može se primetiti da blistaju. On je u teget odelu, dok Vanja sija u beloj venčanici sa velom.

Ša je na Instagramu objavio snimak sa svadbenog veselja na kojem se čuju trubači, ali i vidi vesela mlada u venčanici sa velom. Reper je ranije oglasio da je Vanja, koja ima dete iz prethodne veze, žena s kojom želi da "plovi" kroz život.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!