OVO ME SE NIJE NADALA!

SNIMALA "VRUĆI" VIDEO NA PLAŽI, PA SE IZBLAMIRALA! Grandova voditeljka pokazala velike grudi, a onda je talas POKLOPIO!

Autor Anja Konstantinović

Srpska voditeljka Jelena Dimitrijević pokušala je da snimi izazovne kadrove u moru, ali ovome se nije nadala.

Izvor: Instagram/_jelena_dimitrijevic/printscreen

Jelena Dimitrijević nedavno se u emisiji koju vodi na Grand televiziji našla na meti kritika pevačice Vesne Vukelić Vendi, a onda je objavila snimak nakom je "ispalila" niz lapsusa i istakla da "niko nije savršen". Voditeljka trenutno boravi na Kritu, odakle često deli snimke i fotografije i pokazuje kako uživa na ovoj destinaciji.

Jelena je podelila trenutak dok se snimala na plaži, a onda i peh koji joj se dogodio. Ona se prvo snimala u bikiniju koji je njene silikonske grudi istakao u prvi plan, a onda ju je iznenada poklopio jak talas.

"Lepi Krit ne može se u vodu bez povreda", napisala je šaljivo voditeljka.

Inače, muž Helene Topalović, Dragan Aleksić je pre braka sa njom, bio u braku sa Jelenom Dimitrijević, sa kojom ima dete. Jelena je jednom prilikom progovorila o braku sa bivšim mužem Draganom Aleksićem. Ona je tada otkrila da sa ocem svog deteta nije u dobrom odnosu i da je bajka koju ćerka pevača Milana Topalovića prikazuje na društvenim mrežama ne zanima, pa čak im je i pripretila.

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!