Zvezde i tračevi

SRPSKI GLUMAC DOŽIVEO PEH U GRČKOJ! Supruga traži pomoć na mrežama - "Ima li neko mesta da ga poveze do Đevđelije?"

Autor Anja Konstantinović

Na jednoj stranici osvanula je poruka u kojoj se moli za pomoć našem poznatom glumcu Slobodanu Ćustiću, koji je u Grčkoj sa ženom Jelenom Ćustić.

Izvor: Printskrin, Instagram

"Hitno! Ima li koga da danas ili ujutro poveze našu ljudsku i glumačku veličinu Slobodana Ćustića od Sivirija sa Kasandre makar do Gevgelije?", pisalo je u poruci na Fejsbuk stranici "Grčka Info".

Vrlo brzo oglasila se 23 godine mlađa supruga slavnog glumca s kojom ima četvoro dece, Jelena Ćustić - "Pozdrav svima! Pisala sam pre 6, 7 dana, s obzirom na to da smo imali ozbiljan kvar na automobilu kad smo dolazili na more, te smo morali da iznajmimo auto u Solunu, da bismo stigli u Siviri. Tad sam dobila veliku podršku i pomoć grupe, na kojoj sam neizmerno zahvalna, a uz to i lepo poznanstvo sa porodicom koja me je vratila iz Soluna u Siviri, nakon što sam vratila iznajmljeni auto", navela je na mrežama i nastavila:

"Sad ide glavni deo... Naš auto je u Đevđeliji od 14. jula i konačno je popravljen. Taman smo mislili da ćemo zauvek ostati u Grčkoj. Suprug bi trebalo sutra da ode po auto, pa me, evo, ponovo ovde da pitam da li se neko sutra vraća kući sa Kasandre i da li ima jedno slobodno mesto i volju da ga poveze do Đevđelije? Slobodan Ćustić", pisalo je u nastavku objave.

Izvor: Facebook/Јелена Ћустић/screenshot

Večeras se, međutim, Jelena još jednom oglasila na Fejsbuku, te navela: "Ovog trenutka nam je prišla žena na plaži, zahvaljujući grupi, glas je stigao do nje, preko majke koja prati... Večeras kreću put Srbije i imaju mesto! Puno, puno hvala svima do neba".

Slobodan Ćustić miljenik je mnogih zbog brojnih pozorišnih i filmskih uloga, a malo ko zna da je slavni glumac pre sadašnje supruge imao jedan brak iza sebe i ukupno šestoro dece.

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!