Zvezde i tračevi

VRUĆI SNIMAK JELISAVETE ORAŠANIN! Glumica mokra, a sve se OCRTAVA - Nikada nije pokazala ovoliko: "Au, kidalica, bre!"

Autor Anja Konstantinović

Jelisaveta Orašanin nakon brutalnih fotografija, počastila je pratioce provokativnim snimkom zbog kog zastaje dah.

Izvor: Instagram/jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin, supruga slavnog košarkaša Miloša Teodosića, trenutno odmara u Grčkoj i koristi svaki trenutak kako bi uživala na ovoj luksuznoj destinaciji zajedno sa sinom Bogdanom i ćerkom Petrom. Nakon slike koja je izazvala oprečne komentare, nedavno je sve počastila fotkama na kojima je izvirila, a sada stiže i "vrući" video snimak.

Za odmor su izabrali luksuznu destinaciju, a glumica je sada otišla korak dalje i dodatno raspametila pratioce svojim vrelim izdanjem.

Orašanin je objavila snimak u minijaturnom bikiniju i pokazala izvajano telo, isklesane trbušnjake i utegnute noge, ali u prvom planu su bile grudi koje su se ocrtavale i za koje hirurg kaže da su silikonske.

Video snimak je izazvala niz komentara na račun glumičinog izgleda od strane brojnih poznatih dama, poput Kaje Ostojić, ali i drugih koji su istakli da je prava "bomba", da "kida", kao i da nisu ni primetili kupaći koliko je zgodna!

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!