Zvezde i tračevi

GLUMIO NERADNIKA U "KENGURU", SADA GA NE BISTE PREPOZNALI! Sećate li se Hibrida? Sada igra u HIT serijama, ovako izgleda

Autor Katarina Bojović

Ovako danas izgleda Miodrag Fišeković, glumac koji je tumačio Hibrida u filmu "Kad porastem biću kengur".

Izvor: YouTube/ All In One/printscreen

Ko još ne pamti priču s Voždovca 2004. godine i Bracu, Šomija, Baronov "jugo 65", konobaricu Ljubicu, ali i glavne "blejače" Hibrida i Avaksa koji su se skupiliu filmu "Kad porastem biću kengur".

Dane su provodili na krovu jednog solitera, a gotovo svaki je prolazio isto - sve dok Avaks nije video leteći tanjir. Film i 19 godina kasnije važi za jedan od najgledanijih domaćih ostvarenja, a sigurni smo da neke glumce danas ne biste prepoznali. Miodrag Fišeković brilijantno je dočarao lik Hibrida, a nakon ove uloge publika je imala prilike da ga gleda i u brojnim hit serijama.

Nakon "Kengura" igrao je u "Montevideu", seriji "Žigosani u reketu"; "Sinđelići", "Senke nad Balkanom", "Ljubav, navika, panika", "Ranjeni orao" i mnogim drugim. Pogledajte kako on danas izgleda:

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi