Zvezde i tračevi

SRĐAN PREDOJEVIĆ BIO U VEZI SA SRPSKOM GLUMICOM! Svi je dobro znate, važi za najzgodniju na sceni - "Srce joj je slomio"

Autor Katarina Bojović

Voditelj Srđan Predojević dugo je u braku sa suprugom Mirjanom, a malo ko zna da je pre nje bio u vezi sa glumicom Ivom Štrljić.

Izvor: Instagram / srdjan.predojevic

Srđan Predojević već osam godina je u skladnom braku sa suprugom Mirjanom sa kojom je na "ludi kamen" stao sa 43 godine.

Voditelj je te 2014. godine započeo brak s pravnicom Mirjanom Lazarević, s kojom je godinama bio u vezi. Par je rešio da najvažnije "da" u životu izgovori u Parizu, gradu ljubavi i romantike, i to u Ambasadi Srbije, a potom i u Hramu Svetog Save. Ipak, malo ko zna da je pre ljubavi sa sadašnjom suprugom bio u vezi sa slavnom srpskom glumicom Ivom Štrljić.

Kako je 2007. preneo "Press", Srđan je te godine bio urednik jutarnjeg programa na RTS-u, dok je Iva vodila jutarnji program na TV B92, a njihova ljubav navodno je bila kratkog daha.

"Iva pati, srce joj je slomljeno. Srdjan je za kratko vreme pokazao drugo, očigledno pravo, lice. U početku je bio romantičan i pažljiv, stalno ju je zvao, slao poruke, obasipao je pažnjom"; rekao je svojevremeno za "Press" izvor blizak glumici.

Da je bivša devojka Srđana Predojevića zaista bila Iva, voditelj nikada javno nije potvrdio ni demantovao, a jedina zajednička fotografija iz tog perioda osvanula je na društvenoj mreži Tviter.

 Ovako izgleda njegova sadašnja supruga:

BONUS VIDEO: 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!