Zvezde i tračevi

KUMOVALA NA VENČANJU SA KARIĆEM, A DANAS NE PRIČAJU! Ovako danas izgleda kuma Jelene Karleuše - lepu manekenku znate svi

Autor Katarina Bojović

Ovako danas izgleda Ivana Kukrić, lepotica koja je bila kuma Jeleni Karleuši na venčanju sa Bojanom Karićem.

Izvor: YouTube/screenshot/BK Emisije/Zdravko Colic

Ivana Kukrić, jedna od naših najlepših i najuspešnijih manekenki, pored svoje karijere poznata je i kao kuma Jelene Karleuše.

U mla­dos­ti je bi­la pevačicina na­j­bo­lja dru­ga­ri­ca, ko­joj je kumovala na ve­n­ča­nju sa Bo­ja­nom Ka­ri­ćem u se­p­te­m­bru 2004. go­di­ne. Ona je Je­le­ni­na kr­šte­na i ve­n­ča­na ku­ma. Njih dve su odra­sle za­jed­no, o čemu su obe i pričale ranije, a nekada su bi­le su veoma blis­ke.

Ka­sni­je su nji­ho­vi od­no­si za­hla­d­ne­li, ali se nijedna nije oglašavala na tu temu. Ta­ko Iva­na ni­je bi­la po­zva­na na Je­le­ni­no dru­go ve­n­ča­nje, sa Du­škom To­ši­ćem. Njih dve se sada ni ne prate na društvenim mrežama. Lepu manekenku gledali smo i u spotu Zdravka Čolića za pesmu "Zločin i kazna".

Ivana se već duže vreme ne eksponira javnosti, i dalje je prelepa, a 2018. godine ostvarila se i u ulozi majke i na svet donela devojčicu.

Ovako ona sada izgleda:

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!