Zvezde i tračevi

"IZGLEDA K'O DA JOJ JE PRADEDA!" Paćino uhvaćen sa 54 godina mlađom - postao otac u 84. godini, ona mu je RODILA DETE!

Autor Katarina Bojović

Al Paćino nedavno je dobio dete sa 29 godina mlađom cicom, a sada su isplivale fotke iz prvog izlaska novopečenih roditelja.

Izvor: Profimedia

Glumac Al Paćino postao je otac u devetoj deceniji života i sa 54 godine mlađom cicom dobio svoje četvrto dete. Njegova devojka Nur Alfala, koja ima 29 godina prvi put je postala majka.

Svetski paparaci "ulovili" su ih u prvom izlasku. Glumac i njegova izabranica uslikani su prilkom posete jednom ekskluzivnom restoranu u Santa Moniki u Kaliforniji. Ovo je jedno od retkih pojavljivanje u javnosti otkako su pre mesec i po dana postali roditelji. Pri izlasku iz restorana, Al Paćino je požurio prema automobilu i seo za suvozačevo mesto, dok je Nur bila za volanom.

Reklo bi se da glumačka legenda nije uživao u blicevima paparaca, dok je njegova partnerka u jednom tenutku uputila blagi osmeh ka kameri. Podsetimo, sredinom juna ove godine Nur je rodila sina kome su dali ime Roman Paćino. Strani mediji pisali su da je trudnoća zatekla vremešnog Paćina pa je navodno tražio od Nur da uradi DNK test, koji je potvrdio da je on otac njenog deteta.

Pogledajte fotke:

Paćinov ljubavni život nikad se nije završio brakom, ali glumac ima troje dece s različitim ženama. Pre Nur bio je u vezi s 40 godina mlađom izraelskom glumicom Meital Dohan, a šuškalo se kako je njihova veza završila upravo zbog prevelike razlike u godinama, dok je nedavo uslikan sa bivšom.

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!