Zvezde i tračevi

SAV NAPUCAN I ISTETOVIRAN, A PRE 10 GODINA GA NE BISTE PREPOZNALI: Isplivale stare slike Nemanje Gudelja - DRUGI ČOVEK!

Autor Dragana Tomašević

Fudbaler i verenik Anastasije Ražnatović Nemanja Gudelj, prepoznatljiv je po dugoj kosi vezanoj u punđu i brojnim tetovažama - pogledajte kako je izgledao bez duge kose i brade!

Izvor: MN Press

Fudbaler Nemanja Gudelj u žižu srpske javnosti dospeo je kada je otkriveno da se zabavlja sa ćerkom Svetlane Cece Ražnatović Anastasijom.

Brojne slike fudbalera i njegove porodice su isplivale u javnosti, a u prvom planu na svakoj od njih su Nemanjina prepoznatljiva frizura i brojne tetovaže po celom telu.

Sada, mesecima kasnije, nakon što su Anastasija i Nemanja doživeli tragediju, kada su izgubili bebu u petom mesecu trudnoće, ali i nedavne veridbe, fudbaler je ponovo u centru pažnje zbog starih slika.

Gudelj je rođen u Holandiji, gde je njegov otac Nebojša Gudelj igrao fudbal, i tamo je i počeo karijeru. Tada je naš poznati sportista izgledao znatno drugačije.

Nije imao dugu kosu, ni tetovaže, ali ni bradu: Ovako je izgledao tada:

Izvor: Profimedia

Pogledajte i ove slike Nemanje Gudelja:

 Ali, i kako izgleda sada:

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!