Zvezde i tračevi

JESI ZGODNA, ALI TO DOLE... Snimak Ivane Stamenković usijao mreže - jedni pišu da je "topčina", drugi pljuju, evo zašto!

Autor Dragana Tomašević

Ivana Stamenković Sindi prvi put na meti negativnih komentara na društvenim mrežama

Izvor: Instagram/Printscreen/sindi_models

Ivana Stamenković Sindi, nekadašnja članica grupe Models i učesnica rijalitija Veliki Brat iz kojeg je izbačena zbog tuče, godinama unazad važi za najzgodniju pevačicu na domaćoj javnoj sceni.

Njeno lice koje se ne menja godinama unazad, izvajana figura i bujne grudi i dalje su u centru pažnje na društvenim mrežama, ali i u emisijama u kojima gostuje i u kojoj joj je jednom prilikom, voditeljka tražila da "ustane i pokaže kakva je riba".

Sada se Sindi, prvi put, našla na meti kritika pratilaca na mrežama - pozirala je u kupaćem kostimu, crnom bikiniju koji ima nešto dublji kroj gaćica, koje su malo više isečene i između ostalog zaradila kompliment pratilaca da je "primer kako devojke treba da izgledaju", ali i da je "topčina". Nekima je donji deo bikinija ipak zasmetao, zbog čega se pored snimka našla i kritika: "Zgodna, ali donji deo kupaćeg joj užasno stoji", glasio je jedan komentar.

Uverite se sami da li je opravdan:

 Pogledajte i slike Ivane Stamenković:

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!