Zvezde i tračevi

KRZNO NA GRUDIMA I "BUŠNE" PANTALONE: Ema Radujko u najizazovnijem izdanju do sada - "Ljudi, da li ona ima 18 godina?"

Autor Dragana Tomašević

Ema Radujko objavila video na Tiktoku, komentari na račun njenog izgleda i ponašanja samo pljušte

Izvor: Twitter/screenshot/@divemise

Pevačica Ema Radujko, koja je za kratko vreme napravila pometnju u domaćoj javnosti objavljivanjem spota za prvu pesmu "Top" nabijen eksplicitnim kadrovima, ponovo se našla na meti kritika.

Ema, koja sada ima 19 godina, prvo je kritikovana zbog plesa u pomenutom spotu, jer je u toku snimanja bila maloletna, nakon čega su krenuli i hvalospevi i negativni komentari na njenom TikTok nalogu gde je prati pola miliona ljudi.

Pevačica koja je nedavno nastupila gologu*a na Music Week festivalu, gde su je iz publike čak gađali flašicom vode, nastavila je da slične odevne kombinacije nosi i na nastupima po klubovima.

Sada je snimak jednog takvog kompleta - grudnjaka s krznom i pantalonama isečenih nogavica, koje otkrivaju zadnjicu, objavila na Tiktoku, nakon čega je video osvanuo na Tviteru.

U prvi mah su krenuli da je hvale zbog izgleda, da bi joj potom zamerili ponašanje. "Ljudi, da li ona ima 18 godina? Kako se to ponaša?", glasio je jedan od komentara.

Pogledajte zašto:

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!