Zvezde i tračevi

PUMPALA I USTA I NOS?! ŠOK priznanje ćerke Harisa Džinovića - Prirodne usne ne izgledaju ovako, a nos mi rastao IZ ČELA!

Autor Dragana Tomašević

Ćerka legendarnog Harisa Džinovića i dizajnerke Meline Džinović, priznala koje je sve estetske intervencije imala na licu.

Izvor: Instagram/djinadzinovic

Influenserka Đina Džinović, ćerka Harisa i Meline Džinović, iskoristila je dokolicu za razgovor sa pratiocima u kojem je otkrila par zanimljivosti o sebi.

Đina, koja se nalazi na meti komentara da je, "jedva punoletna" radila estetske intervencije na licu i telu, otvoreno je priznala da je uvećavala usne.

Kada su je pratioci pitali da li su prave, ona je odogovorila: "Da li misliš da prave usne izgledaju ovako?", a potom je pratioce iznenadila još jednim priznanjem - "sređivala" je i nos.

"Da li imaš filere u nosu?", glasilo je pitanje na koje je Đina odgovorila "ne", a potom priznala da ih je imala ranije.

"Imala sam pre i činilo mi se da mi nos izlazi iz čela, pa sam topila. To je bilo pre godinu i osam meseci", priznala je Đina.

Pogledajte kako izgleda Đina Džinović:

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!