Zvezde i tračevi

SUZANA TRUDNA, SAŠA SREĆNIJI NEGO IKAD! Isplivala nikad viđena fotka - ovako su izgledali PRE NEKOLIKO DECENIJA! (FOTO)

Autor Katarina Bojović

Saša Popović i Suzana Jovanović važe za jedan od najskladnijih parova na sceni, a sada je isplivala njihova fotka iz mlađih dana.

Izvor: ATA / Antonio Ahel

Suzana Jovanović i Saša Popović danas važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni, a uživaju i u raskošnom životu s obzirom da su uspeli da dobiju epitet i najbogatijeg estradnog para.

Kako oboje ističu, nekada im nije sve bilo med i mleko, a poznato je da je Suzana pre Saše imala još jedan brak u kojem je dobila sina Danijela. Upoznavanje Saše i Suzane bilo je nesvakidašnje. Važio je za velikog šmekera, i kako se navodi, žene su mu se bacale pred noge. Suzanu su te priče odbile, ali na kraju su emocije pobedile. Sreću su pronašli jedno pored drugog i danas žive u miru i slozi.

Na internetu se sada pojavila njihova zajednička slika iz mladosti, nikada viđena u javnosti. Na fotografiji stoje zagrljeni, a Suzana je u poodmakloj trudnoći. Ni jedno ni drugo se nisu mnogo promenili od tad, a kad vidimo da njihova sreća traje decenijama, prosto je neverovatno što ga je Suzana prvo odbila.

 Pogledajte i kako izgleda njihov dom:

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!