NAJVEĆA PODRŠKA

ANASTASIJA OTPUTOVALA PRIVATNIM AVIONOM: U stopu prati Nemanju Gudelja, a evo koji muškarac joj pravi društvo!

Autor Branka Bajić

Anastasija Ražnatović se ne odvaja od verenika Nemanje Gudelja, pa je odletela do Atine kako bi ga i tamo podržala.

Izvor: ATA / Antonio Ahel, Instagram / nemanjagudelj

Anastasija Ražnatović je nedavno rekla "da" svom dečku, fudbaleru Nemanji Gudelju koji ju je zaprosio u romantičnoj atmosferi, a pokazala je i kako uživa u raskošnoj vili u kojoj žive u Sevilji, u Španiji.

Mlada pevačica podržava i prati svog dragog u stopu, gde god ima utakmicu, pa se s njegovim vozačem Rašidom, koji je već postao javna ličnost i stekao simpatije mnogih, privatnim avionom uputila u Atinu kako bi s tribina bodrila Nemanju u finalu Superkupa.

Fotografija iz privatnog aviona fudbalskog kluba Sevilja objavljena ja ne Instagramu, a nastala je u trenutku kada im je stigla hrana, tačije doručak. Anastasija nije imala na licu ni trunku šminke i bila je ležerno obučena, ali ovo nije prvi put da je vidimo nenašminkanu.

Izvor: Instagram/RaznatovicAnastasija

Kasnije je šetala Atinom i pravila nove snimke i slike, a uživala je takođe u ležernom stilu, posetila je Akropolj, pila popularnu kafu i uživala u sunčanom danu.

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!