ISKUSNO

SVE SU STAVLJALE BAKŠIŠ U GRUDI, A LEPA IMALA DRUGO TAJNO MESTO: Otkrila gde je krila pare - Ne dira se dok ne dozvoliš!

Autor Branka Bajić

Lepa Lukić se našalila u svom stilu, a nikad ne biste pogodili gde je skrivala bakšiš.

Izvor: TV Kurir

Lepa Lukić ima najdužu karijeru na estradi, čak šezdeset godina, a i dalje je aktivna na muzičkoj sceni i planira da peva dok god je glas bude služio. Dok su njene koleginice bakšiš skrivale u nedrima, Lepa kaže da je ona imala drugo "tajno mesto", a otkrila je i koje.

"Pa tu i u gaće, ne znam", rekla je, nakon čega ju je voditelj pecnuo pitanjem: "Zašto tu kad se tu najviše dira?", ali mu nije ostala dužna, pa je nasmejala sve u studiju odgovorom: "Ne dira se, dok ne dozvoliš ne sme da se dira. A kad dozvolim, onda gaće ni ne trebaju, onda ispadaju i pare i sve".

Izvor: Kurir TV

Pevačica je otkrila i zbog čega je muškarci iz njene branše nikada nisu interesovali.

"Nisam volela tu branšu, znam kako jede, kako spava, kako briše nos... Ja sam samo volela obične ljude, nikad nisam tražila budžovane, da nešto ima, da je biznismen. Imala sam jednog, bila sam sedam godina s njim, meni je odgovarao, a mojoj majci se nije sviđao, kaže: 'Nije mi lep', rekoh: 'Meni je lep'... Pita me da joj kažem šta mu je lepo, ja joj kažem - pa sve, čim sam s njim sedam godina, a ona kaže: 'Sve vidim da nije lepo, osim jednu stvar', pa reko' možda je to u pitanju", ispričala je Lepa Lukić u svom stilu.

BONUS VIDEO:

(MONDO/Blic)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!