Zvezde i tračevi

BOBAN RAJOVIĆ JE HTEO DA SE ODREKNE SINA! Pevačev naslednik je uspešan fudbaler i kažu da neverovatno liči na oca!

Autor Anja Konstantinović

Boban Rajović otkrio je zašto je u jednom periodu života želeo da se odrekne sina.

Izvor: Instagram/mladjani_rajovic/printscreen

Boban Rajović već 30 godina je u braku sa suprugom Draganom, sa kojom ima troje dece. Anđela i Ivana su prave lepotice i tatine mezimice, a sin Andrija je tatin ponos i dika. Pevač nije krio da njegov naslednik ima i muzički talenat, ali je on ipak izabrao drugačiji put od oca i posvetio se fudbaleu.

Mlađi Rajović je ponikao u omladinskom pogonu Crvene zvezde koji je napustio u julu 2019. godine i oprobao se u još nekoliko klubova, Sada gradi karijeru u Danskoj, posvećen je radu na svojim mišićima i jako je popularan na društvenim mrežama. 

Kako je Rajović nedavno otkrio, Andrija je imao velikih poteškoća na početku svoje profesionalne karijere, a pevač je hteo javno da ga se odrekne.

"Moj sin Andrija imao je otežavajuću okolnost kada je bavljenje fudbalom u pitanju jer sam mu ja otac. Hteo sam da ga se medijski odreknem zbog toga što su mnogi mislili da karijeru gradi preko mog imena. Nekoliko puta me je molio da ne dolazim na utakmice da ga bodrim kako njegovi saigrači ne bi pogrešno protumačili moj dolazak. Odem da kupim kartu kako bih došao na utakmicu, a on krene da me moli da se ne pojavim. Hteo sam da ispoštujem njegove odluke i svaki put bih ga poslušao", priznao je Boban.

Andrija često privlači pažnju korisnika društvenih mreža isklesanim telom i za njega kažu da je isti otac.

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!