Zvezde i tračevi

SVE ŠOKIRALA 6 NEDELJA POSLE POROĐAJA! Pogledajte kako sada izgleda Džehvina snaja - Niko ne veruje šta vidi! (VIDEO)

Autor Anja Konstantinović

Adriana Kadar pre mesec i po dana na svet je donela svoje prvo dete, a sada je izgledom sve ostavila bez teksta.

Izvor: instagram/adrianakadar

Adriana Kadar i Sava Džehverović su nedavno postali roditelji, ćerki su dali ime Dorotea, a tokom prethodnih godina bili su na udaru osuda javnosti zbog razlike u godinama. Porođaj je protekao u najboljem redu, a mama i devojčica su odlično, te uživaju u porodičnim trenucima kod kuće.

Snajka pevačice Teodore Džehverović je sada mesec i po dana nakon porođaja pokazala kako izgleda i sve, malo je reći, oduševila. Adriana već neko vreme vredno trenira, dok njen suprug čuva bebu i obrnuto.

Na storiju je objavila kadrove treninga gde se videla svaka linija njenog tela i samo šest nedelja nakon porođaja potpuno ravan stomak.

Uska top majica i kratak šorts joj saliveno stoje, dok njeno telo izgleda kao da se nikada nije ni porađala.

Sava Džehverović je od Adriane Kadar stariji 15 godina. Ono što je posebno šokiralo sve nije toliko razlika u godinama, koliko činjenica da su se upoznali u školi koju je ona pohađala, a u kojoj je on radio kao nastavnik na zameni.

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!