Zvezde i tračevi

"BRUKA, KAKVA RIBETINA" - Srpska glumica (45) u vatrenom bikiniju GORI! Silikoni u prvom planu, a komentari pljušte!

Autor Anja Konstantinović

Iva Štrljić ponovo je napravila haos na društvenim mrežama.

Izvor: Instagram/ivastrljicofficial

Popularna glumica Iva Štrljić (45) uživa na odmoru u Španiji, a nakon izazovnih fotki pored bazena koje su muškarce "ostavile bez teksta", usledile su još provokativnije slike s peskovite plaže.

Iva je pozirala u minijaturnom kupaćem, "vatreno" crvene boje, legla na pesak, a silikoni su bili u prvom planu, kao i njene obline - "Kakvo telo Iva ima", "Zbog ovakvih prizora obožavam leto", "Prezgodna", samo su neki do komentara, a jedan od fanova joj je poručio i da je "bruka riba", kao i da pazi da se "ne upeca u mrežu".

Iva Štrljić vodi računa o svom izgledu, a kako održava vitku liniju u četrdesetim otkrila je jednom prilikom - "Trudom. Lagala bih vas kada bih rekla da je sve to genetika. Bavim se sobom, treniram, pazim kako se hranim, šetam ozbiljne kilometraže dnevno i zovem ih od milja Kaldrma fitnes, volim aparate za telo - posebno venus, obožavam saune i masaže tako da moram da kažem da radim na tome da uvek budem u odličnoj formi. Mislim da je ključ u tome što nisam mrzovoljna i što sve čega se prihvatim radim sa žarom, voljom i radošću", rekla je Iva, a zatim dodala:

"Šetam zaista dugo, uvek sam volela da šetam, brzo naravno, retko ko može da postigne toliku kilometražu. Ako me nešto muči u tom trenutku, onda imam utisak da se briga znatno smanji posle ovog vida razgibavanja".

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!