Zvezde i tračevi

ON JE RITI ORI DAO SRPSKU ZASTAVU! "Selfi" snimak zapalio društvene mreže - SAMA mu je uzela sa ramena! (VIDEO)

Autor Katarina Bojović

Pojavio se snimak koji otkriva ko je dečko od kojeg je Rita Ora uzela srpsku zastavu.

Izvor: Instagram/negujmosrbski/printscreen

Rita Ora, pevačica albanskog porekla, dva dana je glavna tema na Tviteru nakon što je na koncertu u Mađarskoj pevala ogrnuta srpskom zastavom.

Rita je ranije, uz koleginice Duu Lipu i Bletu Redžu, poznatiju kao Bebe Rexha, provocirala na nastupima pokazivanjem dvoglavog orla, koji predstavlja "veliku Albaniju", a sada je, zahvaljujući jednom posetiocu koncerta koji joj je dodao srpsku zastavu, morala da se izvinjava zemljacima.

Rita se pravdala time da "zbog jakog svetla nije videla o kojoj zastavi je reč", a sada je otkriveno i ko je osoba od koje je istu uzela. Kako se jasno vidi na snimku, mladić se snimao dok je pevačica pozdravljala publiku, a onda sama uzela zastavu Srbije sa njegovih ramena i ogrnula se njom.

Pogledajte:

Podsetimo, brojni su komentari u kojima se navodi "da bi liku koji joj je poturio zastavu trebalo dati nacionalnu penziju". Ovako je pevala:

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!