Zvezde i tračevi

DŽAKUZI, SVEĆNJACI I OGLEDALA NA SVE STRANE! Ovako izgleda dom najzgodnije Begrađanke - ovde živi Sindi Models! (FOTO)

Autor Katarina Bojović

Ivana Stamenković Sindi najviše voli da se slika u svom domu, te pratioci imaju prilike da vide kako on izgleda.

Izvor: Instagram/sindi_models

Ivana Stamenković Sindi (44) i dalje važi za brutalno zgodnu Beograđanku, iako je na javnoj sceni bila prisutna pre više od dvadeset godina. I tada je plenila lepotom i izvajanim telom, a ispostavilo se da je kao vino - što starija, to bolja...

Fotkama u bikiniju redovno raspamećuje svoje pratioce, a sada je veliku pažnju privukla i svojim stanom. Da uz nju uvek ide luksuzan stil života, govori i to kako je uredila svoj dom. Moderan beli nameštaj savršeno se uklopio uz zidove sive boje, a kako se čini, omiljeni deo joj je spavaća soba.

Ovaj kutak je uredila po svojim merilima, a ono što se izdvaja od svega jeste što se na korak od velikog kreveta nalazi džakuzi kada.

S obzirom da voli da pravi selfije, nije ni čudno da su oko nje svuda ogledala, a dozu romantike daju lusteri i veliki svećnjak u uglu. Naravno, mnogo je detalja i sitnica koji su oplemenili ovaj prostor, a kako su uglavnom srebrni, bojom su ispratili ostatak sobe.

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!