Zvezde i tračevi

NEMA PREDAJE - STONSI OBJAVILI IZLAZAK NOVOG ALBUMA! Prvi singl već digao publiku na noge, samo ON NEDOSTAJE!

Autor Marina Cvetković

Legendarni Rolingstonsi su konačno objavili izlazak novog albuma posle 18 godina!

Izvor: Profimedia/Justin Goff/KGC Photo Agency LLP

U specijalnom programu koji se emitovao na Jujtjubu sa čuvenim američkim voditeljem i komičarem Džimijem Felonom, vremešni rokeri ispričali su sve o novom albumu "Hackney Diamonds" i singlu "Angry", a odgovarali su i na pitanja publike. Ceo događaj se snimao u teatru "Hackney Empire" u Londonu, a legende su objavile da će album izaći 20. oktobra.

Hackney je deo Londona, a kako su Stonsi londonski bend, pa su upravo po njemu dali naziv albumu. Pomenuli su i da je ovo prvi album sa orginalnim pesmama još od 2005. godine i pomenuli bubnjara Čarlija Votsa koji je preminuo 2021. u osamdesetoj godini.

"Naravno da nam nedostaje" rekli su, a Kit Ričards se nadovezao: "Otkad nema Čarlija, sve je drugačije, on je naš četvrti... Nedostaje nam mnogo, ali zbog njega imamo Stiva Džordana kog je upravo Čarli preporučio ukoliko mu se nešto desi - rekao je Mik Džeger i rekao da je Čarli ipak uspeo da odsvira 2 pesme sa njima. 

Ovo je njihov trideset prvi studijski album sa originalnim pesmam i muzikom (A Bigger Bang iz 2005. je bio pre njega) i nažalost prvi bez Čarlija Votsa, a rekli su i da može da se pušta svuda i u svako vreme, a sadrži dvanaest pesama. Poslušajte iznad prvi singl "Angry" sa ovog dugoočekivanog albuma. Spot je režirao Fransoa Rusel, a u glumica Sidni Svini se pojavljuje u njemu koja je i bila u publici tokom specijalne emisije. 

 BONUS VIDEO: 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/Kurir)