Zvezde i tračevi

"NIJE SVE KAO ŠTO IZGLEDA I PIŠE": Oglasio se Desingerica - uskoro otkriva šta se desilo i koja je KAZNA!

Autor Dragana Tomašević

Reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, oglasio se povodom nedavnog privođenja

Izvor: YouTube/ AmiG Show /printscreen

Despić je juče izašao iz pritvora, a u toku noći se oglasio na Instagramu gde je svojim pratiocima poručio da će otkriti sve detalje vezane za privođenje i zadržavanje.

"Za sve dešavanja od danas i juče ću da se oglasim u narednom periodu jer je juče počeo moj odmor, a vidim da ga nemam. Ja nikako da se odmorim, bajo. Odmor, bajo, bez telefona, nastupa i opet havarija. Nije sve kao što izgleda i što piše. Samo malo da se odmorim, pa ćemo da iznosimo papire, tako dalje i tako bliže. Nama se juče završila sezona nastupa, celo leto smo imali nastupa. Mnogo sam se davao, bio sam bolestan, polomljen, bolestan sam nastupao i jedva sam čekao da dođe jučerašnji dan i da se odmorim 10 dana kao čovek, bez tenzije i muzike. Sad nemam snage da pričam, ništa više neću pričati", rekao je Despić i nastavio:

"a hoću lepo da objasnim celu situaciju, šta je bilo, kako je bilo, da li sam kažnjen i koliko sam kažem, sve redom, pa da svakome bude jasno šta se tu desilo".

Reper je ranije negirao korišćenje droge, a priznao je prekoračenja brzine.

Dragomir Despić je u BMW X6 zaustavljen na Paliluli, jer je vozio bez tablica, a tom prilikom utvrđeno je da je pozitivan na psihoaktivnu supstancu kanabis nakon čega mu je određeno zadržavanje od 12 časova.

Reper je navodno pokušao i da izbegne odvođenje u policijsku stanicu tvrdeći da je poznata ličnost.

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!