Zvezde i tračevi

SVE OČI UPRTE U ŽENU ALEKSE AVRAMOVIĆA! Teodora pokidala u MINIĆU nakon dočeka košarkaša - komentari NE PRESTAJU! (FOTO)

Autor Katarina Bojović

Supruga Alekse Avramovića privukla je veliku pažnju na okupljanju košarkaša u jednom prestoničkom klubu.

Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon spektakularnog dočeka Novaka Đokovića i košarkaške reprezentacije Srbije u Beogradu, svi zajedno su se uputili u jedan prestonički klub, gde se nastavlja slavlje nakon velikih uspeha.

Srebrnoj ekipi pridružio se i Nikola Jokić koji je na proslavu stigao u društvu supruge Natalije, a među lepoticama naših "orlova" možda i najveću pažnju privukla je Teodora, žena Alekse Avramovića. Zgodna plavuša pojavila se ispred lokala u crnoj kombinaciji koja je istakla njenu liniju, dok je kratka suknja otkrila vitke noge.

Teodora je crnu boju "razbila" narandžastim cipelama, a budući da je retko viđamo u javnosti, mnogi su komentarisali da je definitivno jedna od najzgodnijih supruga sportista. Sa njom je bio i Aleksa koji ju je čvrsto držao za ruku.

Pogledajte ih:

Pogledajte i ostale sportiste i njihove lepše polovine:

I Nikolu Jokića:

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!