Zvezde i tračevi

VATROMET I BOGATA TRPEZA - FEŠTA U DOMU ZORICE BRUNCLIK! Pevačica slavi sa porodicom, među gostima BRDO POZNATIH! (FOTO)

Autor Katarina Bojović

Pevačica Zorica Brunclik proslavila je rođenje svoje unuke Danice.

Izvor: ATA / Antonio Ahel

Pevačica Zorica Brunclik pre nekoliko dana postala je bogatija za još jedno unuče kada je njena ćerka MIljana na svet donela devojčicu.

Ponosni roditelji odabrali su ime Danica, a pevačica ne krije radost zbog prinove u porodici. Povodom ovoga upriličeno je i slavlje, kako to inače tradicija i nalaže, a Zoričin sin Đorđe je putem drušvenih mreža pokazao i kako je to izgledalo. Spojeni stolovi puni hrane krasili su njen dom, a kako se da videti na kadrovima koji su objavljeni, slavlju su prisustvovali i Snežana Đurišić sa dečkom ginekologom Vanjom, kao i pevač Nemanja Stevanović.

Tu je naravno bila i muzika, a pored njih gosti su se rado latili mikrofona, kao i ponosna baka. Na kraju usledio je i vatromet koji su gosti oduševljeno posmatrali iz prelepog dvorišta.

  BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!