Zvezde i tračevi

"ŠTA URADI DESINGERICA OD ČOVEKA?" - Mile Kitić se izuo i "ŠIJE" ljude patikom po glavi! Mreže se usijale od komentara!

Autor Anja Konstantinović

Snimak Mileta Kitića na kom patikom udara ljude po glavi "usijao" je društvene mreže.

Izvor: TikTok/xblknxx/screenshot

ReperiDragomir Despić i Luka Bijelović, poznati pod umetničkim imenima Desingerica i Pljugica, poslednjih meseci su u centru pažnje domaće javnosti. Snimci na kojima se vidi kako patikom udaraju devojku po glavi dok peva njihove pesme, odnosno bacaju čarape u bazen i daju fanovima da im diraju prste na nogama, za kratko vreme su zapalili mreže, ali i izazvali zgražavanje javnosti.

Desingerica je izjavio da je to "ritual preobraženja u njihovu muziku",  a nakon što je u emisiji uživo "krstio" Radu Manojlović, njegovim stopama je krenuo i Mile Kitić, čiji novi nastup ne liči na njegove nekadašnje.

On je odlučio da se izuje na bini i poput pomenutog repera udara publiku patikom. Snimak je obišao društvene mreže, a komentarima se ne vidi kraj - "Šta Desingerica od čoveka uradi", "Desingerica na aparatima", "Uskoro duet, znači"...

Pogledajte snimak koji su opisali - "Mile Kitić šije ljude patikom na nastupu"

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!