Zvezde i tračevi

"NE SNIMAJ BAHATU DARU, RAZLUPAĆU VAM KAMERU" - Besna Dara Bubamara napravila je haos na aerodromu, žestoko zapretila!

Autor Anja Konstantinović

Kada je videla ekipu "Paparaco lova", Dara Bubamara je odmah regovala i zapretila.

Izvor: YouTube/Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno

Pevačica Dara Bubamara neretko se nađe na meti negativnih komentara zbog bahate vožnje i parkiranja, a ekipa "Paparaco lova" više puta je uhvatila u žestokim saobraćajnim prekršajima.

Dara svakako važi za jednu od bahatijih poznatih ličnosti, a neretko se svojim prekršajima javno ''hvalila'' na Instagramu kada je snimala kontrolnu tablu svog automobila i pokazivala brzinu od preko 200 kilometara na čas kojom se kreće na auto-putu!

Ona se zbog tog bahatog ponašanja u saobraćaju - prekoračenja brzine i nepropisnog parkiranja, mnogo puta našla na udaru medija, međutim, kako je prepoznala ekipu emisije ''Paparaco lov'' koja ju je usnimila na beogradskom aerodromu, odlučila je da im na licu mesta pripreti!

"Nemoj da snimaš bahatu Bubamaru! Da vam razlupam kameru sledeći put!", vikala je besna Dara gledajući u ekipu pomenute emisije.

Dara je neretko i na meti žestokih komentara korisnika društvenih mreža koji tvrde da preteruje sa sređivanjim fotki u Fotošopu, evo kako izgleda na mrežama:

A ovako uživo u programu!

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!