Zvezde i tračevi

NOVI DETALJI O UBISTVU TUPAKA ŠAKURA: Uhapšen muškarac koji ima veze sa slučajem od pre 27 godina!

Autor Dragana Tomašević

Policija Las Vegasa je navodno uhapsila muškarca koji ima veze sa ubistvom Tupaka Šakura

Izvor: Profimedia

Pre skoro tri decenije reper Tupak Šakur je upucan četiri puta iz automobila u Las Vegasu.

Pre izvesnog vremena je saopšteno da policija "ima nove dokaze" vezano za pucnjavu iz 1996. godine u kojoj je stradao slavni reper, a sada su američki mediji preneli i da je uhapšen muškarac koji bi mogao da bude umešan u ovaj slučaj.

U pitanju je Duane Dejvis, a optužbe povodom njegovog hapšenja još nisu otkrivene. Dejvis je ranije govorio o tome da je bio na mestu pucnjave u kojoj je smrtno ranjen Tupak Šakur.

U julu ove godine policija Las Vegasa je pretresla jednu kuću u okviru istrage ubistva repera. Vlasti Nevade potvrdile su da je uručen nalog za pretres u vezi sa dugo nerazjašnjenim ubistvom repera koje je počinjeno pre skoro 30 godina.

Tupak Šakur je stradao 7. septembra u pucnjavi na raskrsnici ulica "Flamingo Road" i "Koval lejn" u Las Vegasu. On je, potom, prebačen u Univerzitetski medicinski centar u Južnoj Nevadi, gde je preminuo šest dana kasnije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!