Zvezde i tračevi

LEPA BRENA RASPLAKALA SNAJU NA KONCERTU! Pevala sa Prijovićkom, pa je DOVELA DO SUZA - svi joj gledali u rogove! (VIDEO)

Autor Katarina Bojović

Lepa Brena bila je specijalni gost na koncertu Aleksandre Prijović, izašla je na binu u neobičnoj kombinaciji o kojoj se priča.

Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Prijović ponovo je do poslednjeg mesta napunila Štark Arenu u kojoj je održala svoj drugi po redu solistički koncert.

Na binu je izašla u zavodljivoj crnoj haljini, a specijalni gost druge večeri bila je Lepa Brena. Nakon što je fotografima pokazivala mišiće, Brena se presvukla i na binu izašla u neobičnoj kombinaciji. Muzička zvezda je kao i uvek jedinstvena, a svojim stajlingom i zanimljivim aksesoarom na glavi šokirala je sve prisutne.

Aleksandra je istakla da najavu za Brenu nije potrebna, a Brena da će otpevati pesmu koju je Filip napisao i da je ponosna na nju. Svojim gestom pevačica je raznžila snajku koja joj je pala u zagrljaj i počela da plače.

Ovakva je stigla u Arenu:

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!