Zvezde i tračevi

KOPALA KUKURUZ DA BI PREŽIVELA, A ONDA JE UPOZNALA SAŠU! Suzana Jovanović rasla u BEDI - "Morate da budete JAKI!"

Autor Katarina Bojović

Pevačica Suzana Jovanović ne krije da je imala teško detinjstvo, te da je njena porodica jedva sklapala kraj s krajem.

Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

Suzana Jovanović i Saša Popović danas važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni, a uživaju i u raskošnom životu s obzirom da su uspeli da dobiju epitet i najbogatijeg estradnog para.

Danas uživaju u raskoši, a oboje ne kriju da nekada nije bilo tako. Konkretno Suzana ne poriče da je odrasla u porodici koja je jedva sklapala kraj s krajem, te da je i sama obavljala radničke poslove kako bi preživeli. U njenom detinjstvu i tokom odrastanja za celu porodicu zarađivao je samo njen otac, a i ona sama je često brala jabuke i trešnje za dnevnicu, sa roditeljima je kopala kukuruz, a odeću je kupovala na buvljaku.

Kasnije, kada je dovoljno odrasla, počela je da peva i svojim glasom zarađuje za sebe i porodicu. Suzana je uvek bila skromna. Od honorara uvek je imala za hleb i nešto najosnovnije, a živela je sa sinom u garsonjerici u Mirijevu.

Njen život se promenio kada je upoznala Sašu Popovića. Pevačica danas uživa u ogromnom materijalnom bogatsvu, a težak finansijski period je ostavila iza sebe.

"Morate da budete mentalno jaki i da prihvatite život u tom trenutku onakav kakav jeste. Teško jeste, ali postoji način uvek da sebi olakšaš te muke", ispričala je ona jednom prilikom, prenosi Story.

 Ovako izgleda dom Saše Popovića i Suzane Jovanović:

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!