Zvezde i tračevi

SPREMA SE HAOS: Marko Miljković slavi rođenje ćerke, stigao i Gagi Đogani, evo šta rade ZET I TAST - sve se ori! FOTO

Autor Marina Cvetković

Marko Miljković presrećan je zbog rođenja druge ćerke, za koju su još tokom trudnoće Lune Đogani odlučili da će se zvati Lana.

Izvor: Instagram/marko.miljkovic/printscreen

Marko Miljković presrećan je zbog rođenja druge ćerke, za koju su još tokom trudnoće Lune Đogani odlučili da će se zvati Lana.

Luna je dan ranije otišla u GAK "Narodni front", a Miljković po saznanju da je njihova mezimica Mia dobila sestru, počeo slavlje u svom domu na Bežanijskoj kosi. Da će se slaviti burno, potvrdio je i sam Marko, koji se odmah obratio komšijama nalepljenom porukom.

"Poštovane komšije, u stanu 21 kod Miljkovića haos (stigla je Lana)", napisao je Lunin suprug, iz čijeg stana se ori muzika i toči alkohol. I kada je prvi put postao otac, Marko je slavio nekoliko dana dolazak ćerke, a tako je i sada. On je tada u stanu odmah uz čašicu nazdravio sa Gagijem Đoganijem, a slavlje se nastavilo u Skadarliji. Marko je sa tastom i sada sipao rakiju, te su se nasmejani fotografisali, a sve je podeli ponosni deda Ggai na Instagramu.

Izvor: Instagram/gagiidjogani/printscreen

 BONUS VIDEO: 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/24sedam)