Zvezde i tračevi

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ U VESTIMA U HRVATSKOJ: Emitovan prilog o srpskoj pevačici - "Svi se čudimo ko je ona"

Autor Dragana Tomašević

Pevačica Aleksandra Prijović u prilogu Večernjih vesti na jednoj hrvatskoj televiziji

Izvor: Kurir/Petar Aleksić

Pevačica Aleksandra Prijović, koja je u rekordnom roku rasprodala tri beogradske Arene, a potom i tri Arene u Zagrebu, počela je prodaju karata i za četvrti solistički koncert, zbog čega su o njoj pričali i u Večernjim vestima na jednoj hrvatskoj televiziji.

U prilogu je voditeljka komentarisala da "dok Tejlor Svift može da se pohvali sa 7 nominacija za MTV nagrade, mlada srpska pevačica Aleksandra Prijović može da se pohvali sa tri rasprodane Arene i četvrtom na putu. Ona je prestigla i svekrvu Lepu Brenu, koja je održala dva koncerta u Areni. Kritičari kažu da radi odličan posao".

Nakon najave, emitovan je prilog s ulica Zagreba u kojem voditeljka pušta pesmu Aleksandre Prijović na ulici, a sagovornici komentarišu. Jedna gospođa je rekla da je to "Aleksandra Prijović i da zna za nju zbog koncerata, ali svi se čude ko je ona", dok je druga devojka koja je anketirana rekla:

"Aleksandra Prijović. Idem na koncert, uspela sam da rezervišem karte za drugo veče".

Izvor: Screenshot

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!