Zvezde i tračevi

CECA SPECIJALNA GOŠĆA NA SVADBI MAKEDONSKOG TAJKUNA! Pustila glas i podigla sve na noge: Pogledajte delić s gala slavlja

Autor Anja Konstantinović

Svetlana Ceca Ražnatović bila je specijalna gošća na gala venčanju u Makedoniji.

Izvor: AMG video/printscreen

Svetski džet set okupio se u Skoplju na slavlju gde je folk zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović koja je nedavno reagovala na brutalno pismo Jelene Karleuše, imala svoj repertoar. Ceca je posebno oduševila kad je zapevala hit "Makedonsko devojče".

Želja mladoženjinog oca je bila da se svadba održi u Makedoniji iako novopečeni mladenci žive u Monaku. Ona i Milica Pavlović bile su jedine naše pevčice, a sve ostalo su strani izvođači.

Od zvanica pored makedonskog establišmenta, prijatelja porodice, viđena je i bivša supruga Duška Šarića, Svetlana koja je bila u pratnji svog prijatelja biznismena Aleksandra Kosa.

I on je na svojim mrežama podelio delić atmosfere sa svadbe o kojoj bruji cela Makedonija. Pogledajte kako je Ceca sve podigla na noge kada se latila mikrofona:

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!