Zvezde i tračevi

"MOJE DETE 1/1!" Saška Veselinov podelila kako joj se sin BAŠKARI U Dubaiju - Uživa kao MALI GROF! FOTO

Autor Marina Cvetković

Saška Veselinov Đoković trenutno boravi u Dubaiju sa porodicom, pa je rešila da neke momente podeli sa svojim pratiocima.

Izvor: Instagram/printscreen/saskaveselinov

Porodica Đorđa Đokovića otišla je u toplije krajeve na odmor, a na putovanju se nalazi i njihov sin Aleksandar. Saška Veselinov je veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde redovno obaveštava svoje pratioce o novostima koje se tiču njene porodice i posla.

Sada je raznežila sve svoje fanove bajkovitim prizorom iz Dubaija, i pokazala kako uživa sa sinom. Ona je objavila fotografije malenog Aleksandra koji je uživao dok se kupao, a ponosna mama nije odolela da to ne ovekoveči.

Saška je istakla i koliko njen sin obožava vodu, pa se našalila da nema šanse da ga izvuku iz iste kad god je lepo vreme, jer se, kako je napisala, mali Đoković odmah buni, a ako mu se ne dozvoli da ostane u vodi, on je poput nje, osvaja sve oko sebe svojim neodoljivim šarmom.

Pogledajte kako mali Aleksandar uživa na moru!

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)