Zvezde i tračevi

DADILJA GA SE**UALNO ZLOSTAVLJALA KAO DETE! Slavni glumac otkrio ŠOK detalje - "Pravio sam se mrtav samo da prestane!"

Autor Marina Cvetković

Holivudski glumac Džon Stamos napisao je memoare u kojima je podelio neka šok otkrića.

Izvor: Joe Seer/Shutterstock

U poslednje vreme mnoge slavne ličnosti su otkrile deo svoje intime u memoarima i serijama koje su snimljene o njihovim životima. Holivudski glumacDžon Stamos, je u memoarima koji će uskoro ugledati svetlost dana otkrio brojne detalje iz svog života, a između ostalog i to da ga je se**ualno zlostavljala dadilja.

"Prisetio sam se toga kroz maglu. Oduvek je tu, ali sam to spakovao i zatvorio, kako i inače ljudi to čine", napisao je glumac, prenosi "People". Potom je dodao da nikome nije pričao o tome, a da se sve dogodilo kada je imao između deset i jedanaest godina.

"Nije bilo skroz agresivno, ne znam. Ali nije bilo dobro. Pravio sam se mrtav samo da prestane", istakao je Stamos.

On najpoznatiji je po ulozi u seriji "Puna kuća". U njegovoj knjizi, koja će izaću u Americi sledeće nedelje, Stamos je izneo još jezivih trenutaka iz svog života, uključujući i borbu sa alkoholizmom, kao i hapšenje prilikom vožnje u pijanom stanju. O zlostavljanju je pisao na jednoj stranici, jer kako je naveo, nije želeo da to bude glavna tema. Glumac ima petogodišnjeg sina sa glumicom i manekenkom Kejtlin Mekju Stamos. 

"Reći ću vam, kada bih otkrio da neko to radi mom sinu, to bi bila totalno druga priča", rekao je, prenosi Guardian.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)