Zvezde i tračevi

"ANA I VLADE DIVAC ME USVOJILI DA BI TO IZGLEDALO LEPO U NOVINAMA": Petra otvorila dušu - Deca u Srbiji su me zezala

Autor Dragana Tomašević

Petra Divac otkrila da su joj vršnjaci u Srbiji govorili da su je slavni roditelji usvojili "kao neki gest da su to uradili"

Izvor: Instagram/pdivacc

Petra Divac, ćerka košarkaškog asa Vlada Divca i njegove supruge Ane, otkrila je u jednom podkastu kako je saznala da je usvojena, ali i detalje vezane za njen život u Americi i Srbiji.

Petra je rekla da njeni roditelji nisu krili od nje da je usvojena:"Ja sam odrasla s tom činjenicom, znala sam tu informaciju i nije to meni samo odjednom saopšteno, da kažem niotkud", rekla je Petra koja je detinjstvio provela u Sjedinjenim Američkim Državama, a potom i u Srbiji gde je od strane vršnjaka doživljavala neprijatnosti:

"Ovde su me deca u školi malo zezala oko toga, da su mene usvojili čisto da bi to dobro izgledalo u novinama, kao neki gest da su uradili".

 Pre dve godine Petra je optužila bivšeg fudbalera Nišu Saveljića da joj je naneo traumu neprimerenim porukama koje joj je slao i o kojima je obavestila roditelje. Nakon toga je nastao fizički sukob slavnog košarkaša i bivšeg fudbalera Partizana u jednom beogradskom restoranu, a ovim povodom je reagovala i bivša supruga fudbalera.

"Da je obrnuta situacija, da je to neko uradio mojoj ćerki, ja bih ga odrobijala! Priča ne bi stigla u novine, već bi bio mrtav", kazala je Nišina bivša supruga i objasnila da se njen i fudbalerov sin Nikolas i dalje druži sa Divčevom ćerkom.

"Grozno se osećam, pre svega zbog dece, jer ne želim da iko upire prstom u njih. Nikolas se i dalje čuje sa Petrom, dobri su drugari. Pozvao ju je i izvinio joj se u moje, svoje i sestrino ime. Ogradio se od svega što je njegov otac uradio. Deca ne mogu da budu odgovorna za postupke roditelja", dodala je Dijana za "Informer", pomenuvši i Nikolasa Saveljića.

Prema porukama koje su prethodnih dana procurile, Niša Saveljić je po svemu sudeći Divčevoj ćerki najpre slao pozive da se vide i uz to objašnjavao da ne bi voleo da za to znaju i njeni roditelji, Vlade i Snežana.

"Iskreno ne bih voleo da znaju. Baš mi je glupo. Ja ovako iskusan sam se postideo. Prvi put u životu da osetim energiju kod nekog tako mlađeg. Izvini", navodno je napisao bivši fudbaler Partizana, inače porodični prijatelj porodice Divac koji Petru poznaje još od malih nogu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO, Informer)