Zvezde i tračevi

DŽIBONI ULETEO U MASU I PRIŠAO MOMKU IZ PUBLIKE! "Slušaj me dobro Nemanja" - ljudi u ŠOKU! VIDEO

Autor Marina Cvetković

Džiboni je sinoć održao spektakularan koncert u beogradskoj Areni, a niko nije očekivao da će sići među masu ljudi!

Džiboni
Izvor: ATA / A.H.

Zlatan Stipišić, poznatiji kao Džiboni (55) održao je sinoć spektakularan koncert u beogradskoj Areni, drugi po redu. Publika je u glas pevala sve njegove hitove i igrala, a u hali je vladala fantastična atmosfera!

Džiboni se u pauzama između pesama obratio publici, spontano i duhovito, prisećajući se prvog nastupa u Beogradu sa samo sedamnaest godina daelek 1985, priznajući da nije očekivao da će "stići ovoliko daleko u karijeri". Gošća na koncertu, na oduševljenje mnogih, bila je Konstrakta, koja je sa njim otpevala njegovu autorsku pesmu "Zašto praviš slona od mene". Muzičar je, predstavljajući svoju gošću poručio publici - "njena muzika predstavlja pravi urbani grad, ona je blago, čuvajte je!"

U jednom trenutku, Džiboni je uradio nešto potpuno neočekivano! On se sa još jednim članom benda uputio u masu okupljenu ispred bine, i dok su u publici snimali dešavanje telefonima, prišao je jednom momku rečima: "Nemanja, slušaj, da ti nešto kažem. Snimaj srcem i dušom, ne mogu ti pikseli preneti ovaj osećaj!" na šta je dobio ovacije.

Ponešen atmosferom, Džiboni je par puta završio na kolenima zajedno sa svojim muzičarima, ipred beogradske publilke. Nakon hitova poput "Tempere", "Mirakul", "Libar", "Činim pravu stvar", izgleda da dva sata svirke razigranoj publici nije bilo dosta, pa su ga vraćali na bis. 

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)