Zvezde i tračevi

"MOJ ŽIVOT MOJA PRAVILA!" Novo slavlje u domu Anđelke Prpić - Na PRAGU PETE DECENIJE objavila fotku i snažnu poruku

Autor Marina Cvetković

Anđelka Prpić objavila sliku sa balonima a povod je ovo!

Izvor: Instagram/andjelkap

Glumica Anđelka Prpić nedavno je na svet donela ćerku Čarnu, a 8. septembra i izgovorila sudbonosno "da" njenom ocu i svom izabraniku Marku Žugiću. Sada je u njihovom domu novi razlog za slavlje!

Anđelka je juče proslavila svoj trideset deveti rođendan, pa je na instagramu podelila fotografiju sa pratiocima. Na slici drži balone sa brojem 39, a napisala je sledeće: 

"Ovaj svet je i dalje dobro mesto za život! Pitanje je sa kim ga živite i čemu/kome sve dopuštate da vam ga boji. I zlata vredno - MOJ ŽIVOT MOJA PRAVILA! Dragi moj životiću ja te ne bih menjala ni za sekund! Idemo dalje..."

Mnoge poznate ličnosti su joj čestitiale u komentarima, a među njima su bile Sara Jo, Sonja Dvornik, Jelisaveta Orašanin i Aleksandra Jeftanović.

Anđelka skoro sve stvari iz privatnog života krije. Tako je sakrila i da se porodila. Vest da je po drugi put postala majka pojavila se krajem maja, a ona se porodila deset dana ranije, što je Kurir otkrio. U tajnosti se nedavno udala za Marka, a svadbu je napravila za najuži krug prijatelja u jednom restoranu na Zemunskoj pijaci.

BONUS VIDEO: 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)