POPULARNIJI OD AUTORA

PLJUGICA ZVEZDA SAJMA! Došli zbog KNJIGA, a kad su ugledali njega nastao HAOS - morali da zovu obezbeđenje! VIDEO

Autor Marina Cvetković

Pljugica nije znao šta ga je snašlo, opkolili ga da bi im se potpisao na knjige koje su kupili!

Luka Bijelović Pljugica
Izvor: ATA / M.P.

Međunarodni beogradski sajam knjiga ove godine održava se od 21. do 29. oktobra i ugostiće najznačajnije domaće i brojne inostrane pisce i izdаvаče, koji predstаvljaju svoja stara izdanja i aktuelnu produkciju. Umesto autora, pravu pometnju napravio je svojim dolaskom reper Pljugica!

Popularni treper Luka Bijelovića Pljugica, juče je, 25. oktobra, posetio Sajam knjiga sa ekipom Telegrafa, a zbog njegovog dolaska moralo je da reaguje i obezbeđenje. Pljugica je sa novinarkom otišao na Sajam, ali ono što ga je sačekalo unutra - iznenadilo je čak i njega. Čak je i na samom ulazu naslućivalo na sve ono što će ga sačekati unutra - potpuni haos, što je, moramo priznati iznenadilo mnoge posetioce Sajma knjiga, mislimo na one starije.

Dok je Luka šetao i razgledao štandove, opkolila ga je horda mlađe publike koja ga obožava i jednostavno, nastao je kolaps. Kako su uzbuđena deca koja su došla na Sajam knjiga napravila haos zbog Pljugice, te doslovno naskakali na njega kako bi se fotografisali i kako bi im se potpisivao na knjige koje su kupili, novinarka je morala da potraži pomoć obezbeđenja, eventualno policije.

Pogledajte delić atmosfere! 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/Telegraf