Zvezde i tračevi

SNIMAK MILICE TODOROVIĆ ZAPALIO MREŽE! Evo kako je izgledala pre 18 godina - Drugi nos, zubi, kosa... Pljušte komentari!

Autor Anja Konstantinović

Društvenim mrežama kruži stari snimak Milice Todorović koji je izavao lavinu komentara.

Izvor: Instagram/milicatodorovicofficial

Jedna do najpopularnijih i najlepših pevačica na našim prostorima Milica Todorović, proslavila se u takmičenju "Zvezde Granda" u kom je i odnela pobedu 2005. godine. Ona je tada, sa svega 14 godina, trijumfovala na Tašmajdanu, a njena karijera krenula je uzlaznom putanjom, pa je sada jedna od poznatijih pevačica svoje generacije.

Njen kolega iz Granda, Bane Mojićević nedavno je ispričao kako je došlo do poljupca među njima, a sada je stari snimak Milice Todorović "usijao" društvene mreže. 

Na TikTok-u pojavio se snimak Todorovićeve upravo iz takmičenja, a sem boje kose, koja je drastično promenjena, Kruševljanka je operisala nos, sredila zube, ali je i porasla.

Snimak koji je uveliko viralan, pokazuje nam Milicu kako izvodi pesmu "Trula višnja", Cece Ražnatović, dok na sebi ima bele čizme, teksas suknju i belu bluzu, a primetno je da je, uprkos šminki i frizuri, pevačica i te kao mlada. Brojni pohvali komentari se nižu, a korisnici mreža joj poručuju da je bila i ostala prelepa!

Pogledajte i kako Milica sada izgleda u bikiniju!

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!