Zvezde i tračevi

VODITELJKA DNEVNIKA UDATA ZA VLASNIKA HOTELA U BUDVI! Bila mu je "NOĆNA MORA", a onda mu rekla "da" - ovako on izgleda!

Autor Katarina Bojović

Voditeljka Tanja Rađenović već dugo je u srećnom i skladnom braku, a ovako izgleda njen suprug.

Izvor: TV Pink / screenshot

Voditeljka televizije Pink, Tanja Rađenović je već dugi niz godina u ljubavi sa svojim suprugom Petrom, sa kojim ima dve ćerke - Teodoru i Anđelu.

Poznato je da njen suprug poseduje hotel u rodnoj Budvi, kao i gliser koji redovno koriste kada su na primorju, a nedavno je otkrila i kako su se upoznali. Tanjin suprug otvarao je kafić u njenoj zgradi, a upravo ona se zdušno borila protiv tog poteza.

"Zanimljivo je da sam se u to vreme borila da se ne otvori kafić u mojoj zgradi u tadašnjoj 'silikonskoj dolini' na Dorćolu. Sudbina je htela da kafić bude otvoren i pored moje borbe i da za to bude zaslužan moj budući muž, za koga sam se udala nakon godinu dana", rekla je, a potom se osvrnula i na samo venčanje.

"To je bila najbolja žurka na kojoj sam bila. Igralo se po stolovima i veselilo do duboko u noć. Venčanje i veselje bilo je u jednom prestoničkom hotelu, a prvo smo se venčali u Sabornoj crkvi", dodala je tada Rađenovićeva za "Blic ženu".

Pogledajte kako izgleda suprug Tanje Rađenović:

Pogledajte i kako se provodila ovog leta u Budvi:

  BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!