Zvezde i tračevi

"OVAKO BIH SE OBUKLA ZA GROBLJE I NEČIJU SAHRANU!" Karleuša šokirala na mrežama - stajling od 10.000 €, ispod nema NIŠTA

Autor Katarina Bojović

Jelena Karleuša pokazala je skupoceni stajling, a objašnjenjem je šokirala sve.

Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon niza provokativnih stajlinga kojima je pokrenula lavinu reakcija na društvenim mrežama, Jelena Karleuša šokirala je sve.

Srpska pevačica još jednom se našla u centru komentarisanja zbog svog odevanja, a sada je u svom stilu, pokazala kako bi se ona obukla za odlazak na groblje i nečiju sahranu i to komadima od skoro 10.000 evra. Jelena je predstavila svoj izbor, pokazala skupoceni kaput, dok ispod nije nosila ništa.

"Odlučila sam da vam pokažem moju ideju za odlazak na nečiju sahranu ili ako idete na groblje. Izabrala sam ovaj predivni kašmirski kaput, čudesni 'balensijaga' pojas, tašnu, cipele i naočare. Ispod nemam ništa, jer se nećete skidati na groblju. Sad samo čekam da neko umre", rekla je u svom stilu JK, koja se snimala i pozirala u svom kućnom liftu.

Pogledajte je:

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!