Zvezde i tračevi

DA LI SE SEĆATE MIMI ORO? Ona danas izgleda OVAKO - prvo povadila silikone zbog dečka, a sada je ponovo plastična! VIDEO

Autor Marina Cvetković

Starleta Milica Živanović poznatija kao Mimi Oro, pre dosta godina zapalila je javnu scenu svojim odgovorima u popularnom kvizu.

Izvor: ATA / Antonio Ahel

Starleta poznata pod imenom Mimi Oro (32) tada nije znala kada su počinjali i završavali se ratovi, pogrešila je himnu i boje zastave, a po simpatično izrečenom nazivu "oro" za pticu orao dobila je takav nadimak.

U javnosti je bila prepoznatljiva po svom silikonskom izgledu, a zbog dečka je pre više godina odlučila sve da ih povadi i vrati svoj prirodan izgled.

Ipak, čini se da je starleta ili odustala od dečka ili joj je dosadilo uobičajno telo, čim je ponovo "plastična"Mimi sada izgleda u kao i svaka druga devojka, ali su jasni zahvati na grudima, licu i usnama. Ona se snimala za Instagram, pa pokazala svoje atribute:

 Ovako je izgledalo dok je bila u vezi:


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/Kurir)