Zvezde i tračevi

"NEMOJ MI TAKAV IĆI..." Marija Veljković prekorila gosta emisije - šok na RTS-u, voditeljka frapirana njegovim izdanjem!

Autor Katarina Bojović

Voditeljka Marija Veljković imala je zanimljivu reakciju u emisiju "Svadba mog kraja".

Izvor: RTS1/Printscreen

Pored kviza "Slagalica" zahvaljujući kojem je stekla veliku popularnosti, voditeljka Marija Veljković postala je i jedno od lica emisije "Svadba mog kraja" koja se takođe emituje na RTS-u.

Marija je pomogla gledaocima da upoznaju pretežno slovačke običaje u emisiji, do kojih je držala mladoženjina porodica. Mlada je bila Aleksandra Ivanović, a mladoženja Dano Dišpiter.

Ipak, svadba nije protekla bez problema. Noć uoči svadbe Kovačnicu je snašlo veliko nevreme i zamalo da je stradao šator u kojem je trebalo da bude održano svadbeno veselje. Jutro posle nevremena Marija je bila u šoku kada je ugledala mladoženju svega par sati pred venčanje.

On još nije bio spreman za svadbu. Dino je voditeljku dočeo u papučama i u garderobi koja sigurno nije planirana za venčanje.

"Nemoj mi u svadbu u papučama", rekla je Marija mladoženji.

Izvor: RTS printscreen

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!