Zvezde i tračevi

SANDRU AFRIKU OPTUŽILI ZA KRAĐU! Skandal na estradi, poznati bend raspalio po njoj - "3 noći radili na pesmi, a onda..."

Autor Katarina Bojović

Sandra Afrika optužena je od strane koleginice i kolege iz grupe "Trik FX".

Izvor: Pink scereenshot

Pevačica Sandra Afrika našla se na meti skandala kada su je kolege iz grupe "Trik FX" optužile za krađu.

Natalija i Sani ispričali su za medije da ih je pevačica svojevremeno pokrala, te izneli niz optužbi na račun nje i njenih saradnika. Kako Sani ističe, Natalija je vredno radila tri dana na jednoj pesmi, a samo nešto kasnije su saznali da je Afrika izbacila pesmu i spot.

"Čak su i pokrali morao to da kažem, jeste pokrali. Mi uradimo pesmu, sedimo mi dve, tri noći, pijemo, to jest oni piju ja kupujem pivo i odjednom Sandra Afrika... I onda odjednom ona snimila spot i pesmu koju je Natalija sedela tri noći i radila pesmu, ali nije Sandra kriva nego Moreno, ali ni on kriv dečko, morao je da kupi novi stan. I onda ispadnemo, znaš šta ispadne sad, sad ću ti opisati ovako, kako je odvratna, jadan ovaj čovek pored nje, ona sam blablabla...", govori Sani, te Natalija nastavlja:

"Da, ja sam bolesna, ja sve čitam. Sani kaže nisam normalna, ali ja čitam i tako bi nekad odgovorila sltako onako sočno kako ja umam, ali ona razmislim i pomislim na te ljude koliko su nesrećni ustvari kada oni imaju vremena da sede kući i komentarišu da li se moj ruž razmazao, da li moja šminka nije našminkana profesionalno, da li mi je možda masna kosa, tako neke gluposti, ali ja pričam sad ne znam o nekoj pesmi ili o nekom spotu. Tako da videćeš komentare pošto ja imam tu energiju i ja kad pričam ja sam sva takva, a Sani je tako fin", govori Natalija.

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Scandal)