Zvezde i tračevi

PRIJU ISPROZIVALI ZBOG STAJLINGA U SARAJEVU! Pevačica svima zapušila usta, pa izdominirala u odelu od 3.000 evra!

Autor Katarina Bojović

Aleksandra Prijović ponela je skupocene odevne komade na svojim koncertima u Sarajevu.

Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon četiri spektakularna koncerta u Beogradu, pevačica Aleksandra Prijović zakazala je po nekoliko termina u Sarajevu i Zagrebu, a prethodne večeri se po drugi put družila sa publikom u Zetri.

Srpska pevačica iskoristila je priliku da se zahvali kolegama koje su došle na njen koncert, a potom prekinula isti zbog dve devojčice iz publike. Aleksandra je tokom obe večeri izgledala savršeno, a za svoj nastup birala je skupocene odevne komade. Neke od autfita koje je nosila na koncertima u Zetri imali smo priliku da vidimo i u Beogradskoj areni, što je izazvalo brojne komentare i polemiku na društvenim mrežama, a neke je zamenila novim kombinacijama.

Nakon dva autfita koja je već nosila na prethodnim koncertima, pevačica se na prvom koncertu na bini pojavila u vatrenom, crvenom odelu, koje joj savršeno pristaje. U pitanju je model britanske modne kuće "Aleksander Mekvin" od čak 3.000 evra, a uz njega je ponela i crni kožni pojas od 1.500 evra. Očigledno je da su "mekvin" modeli omiljeni Aleksandri, pa je tako nekoliko njegovih modela nosila i na koncertima u Beogradu.

Izvor: Printscreen Instagram

Ovakva je pevala u Beogradu: 

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Kurir)