Zvezde i tračevi

STIGLI PRVI REZULTATI TOKSIKOLOŠKOG NALAZA METJUA PERIJA! Otkriveno da li je glumac konzumirao DROGU

Autor Anja Konstantinović

Stani mediji objavili su prve rezultate toksikološkog nalaza preminulog glumca Metjua Perija.

Izvor: Instagram/mattyperry4

Vest o tragičnoj smrti glumca Metjua Perija, koji se proslavio ulogom Čendlera u hit seriji "Prijatelji", potresla je svet, a nakon zvaničnog saopštenja porodice isplivali su i bolni, jezivi detalji kobne noći. Kako se navodi, slavni glumac se utopio u đakuziju na svom imanju u Los Anđelesu. Pronašao ga je asistent kog je on poslao da obavi određene obaveze. 

Kako su ranije preneli strani mediji u njegovom stanu pronađeni su lekovi koji su glumcu bili prepisani zbog njegovih raznih bolesti, a sada su stigli prvi rezultati toksikološkog nalaza.

Metju je u memoarima otvoreno pisao o svojoj zavisnosti od droga i alkohola, priznao je da je čak 9 puta bio na klinici za odvikavanje, a mnogi su sumnjali i da je tokom kobne večeri bio pod dejstvom nekon opijata. Kako prenosi TZM prvi rezultati toksikoliških nalaza pokazali su da u krvi Metjua Perija nije bilo metamfetamina ili fentanila.

Ipak ovo nisu zvanični rezultati, detaljini testovi koji će pokazati tačnu istinu, kao i da li su u njegovoj krvi bili prisutni neki drugi ilegalni lekovi i i da li su lekova koji se izdaju na recept bili u štetnim dozama, biće gotovi tek za nekih četiri do šest meseci.

Kada se prikupe svi ti podaci, mrtvozornik će utvrditi uzrok i način smrti.

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi