Zvezde i tračevi

SEVERINA "URNISALA" LEPU BRENU - URNEBESAN SNIMAK ZAPALIO MREŽE! Pevačica izimitirala koleginicu, svi ostali U ŠOKU!

Autor Katarina Bojović

Severina Vučković je u emisiji "Superstar" izimitirala koleginicu Lepu Brenu i sve u studiju nasmejala do suza.

Izvor: Antonio Ahel/ATAImages/Instagram/printscreen/severina

Pevačicu Severinu Vučković od skoro gledamo u ulozi žirija u talent-šou emisije "Superstar", a pričalo se da samo za nekoliko sati snimanja zaradi i do 12.000 evra.

Da se Severina odlično snašla u novoj ulozi svedoče i poruke podrške koje dobija na mrežama, a pevačica je u poslednjoj epizodi i sama napravila pravi spektakl. Jedan od kandidata je želio da imitira Zdravka Mamića, a Seve se odjednom “transformirala” u Josipu Lisac.

"Josipa bi te zamolila da kažeš nešto o Zdravku Mamiću, bila bi presrećna", kazala je Severina imitirajući Josipu.

Tončiju Huljiću, još jednom članu žirija, svidelo se to što je video, pa je zamolio Severinu da “skine” i Lepu Brenu. Pevačica je odmah prihvatila.

"Ja sam počela kao rokenrol pevačica i onda se desilo da je moj menadžer došao i rekao: 'Breno, ti moraš da pevaš za široke narodne mase.' Tako da sam ja postala i biznismenka i pevačica. Šta si ti?", pitala je Seve takmičara i nasmejala sve u studiju.

Pogledajte snimak:

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!